Een effectief communicatiemiddel binnen uw fabriek!
Factory Systems

Een effectief communicatiemiddel binnen uw fabriek!

Wilt u de prestaties van uw installatie verbeteren? Factory Systems ondersteunt bedrijven door hen complete communicatiesoftware aan te bieden, met als belangrijkste specificiteit het beschrijven van de gehele fabriek door middel van foto's.

Partager:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Factory GME-software brengt een reeks functionaliteiten samen in één platform :
• Communicatie => dialoog tussen afdelingen
• Productie => opbrengst verhogen
• Onderhoud => nul uitval bereiken
• Kwaliteit => een papierloze fabriek worden
• Veiligheid => zorgen voor de veiligheid van het personeel
• Mens => personeel beheren

We beperken ons hier tot de communicatiecomponent die de volgende hoofdtools omvat: kleurenbladen, standaarden, documenten, rapporten, specifieke communicatietools.

Kleurenkaarten :
Eerste communicatiemiddel : de software registreert en verwerkt alle dagelijkse gebeurtenissen (afwijkingen, shutdowns, aanpassingen, non-conformiteiten, ongevallen, suggesties van het personeel, enz.) met behulp van computerbladen waarvan de kleur de aard van het probleem aangeeft.

Standaarden :
De Factory GME-software maakt het mogelijk om tal van standaarden, d.w.z. systematisch uit te voeren taken (reiniging, inspectie, enz.), vast te leggen en te plannen in een globaal jaarlijks preventief onderhoudsplan.

De documenten :
Factory GME-software voldoet aan de huidige eisen van ISO-normen op het gebied van communicatie en beheer van documenten en procedures. Al deze documenten zijn binnen handbereik, met slechts één klik. Ze kunnen worden gevalideerd als bewijs van ontvangst of begrip.

Rapporten :
De Factory GME-software maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de veelheid aan informatie die is vastgelegd in haar database om op maat gemaakte rapporten en prestatie-indicatoren (KPI’s) op papier of digitaal te maken.

Specifieke communicatiemiddelen
Sommige tools zijn bijzonder geschikt om de interne bedrijfscommunicatie te beheren, bijvoorbeeld het memorandum, het instructieboek, het nieuwsboek, het nieuws van de dag, ontvangst van werken, editie van quizzen en enquêtes …

Information de contact

Nous contacter